Două echipe din judeţul Covasna au participat la Concursul Gastronomic Internaţional, ce a avut loc în cursul săptămânii trecute în Slovacia.

Membrii acestora s-au întrecut în a-şi arăta talentele culinare şi nu numai, la Concursul Gastronomic Internaţional organizat în localitatea Kamocsa din Slovacia, la care au participat peste 200 de echipe.

Echipele “Székely menyecskék”  şi  “Székely komák” s-au întors în ţară cu 5 premii, dintre care: Lingura de aur – categoria “Paprikas de pui”; Lingura de argint – categoria „supe/ciorbe”; Locul I. – categoria „Cea mai frumoasă ţinută feminină”; Locul I. – categoria ”Cea mai frumoasă decoraţie” şi Locul I. – categoria “Echipa sosită de la cea mai mare distanţă”.

Conducătorul delegaţiei, domnul Madaras Daniel, este membru al Ordinului Cavaleresc Gastronomic. (Ana Alina Costache)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail