Elevii din judeţul Covasna au obţinut din nou rezultate frumoase la olimpiadele şcolare. În acest an şcolar, aceştia au adus în judeţ peste 40 de premii naţionale, iar  olimpiadele  şi concursurile programate în calendarul Ministerului Educaţiei  încă nu s-au încheiat.

 

Printr-un comunicat de presă recent, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Covasna a prezentat rezultatele obţinute la etapa naţională a olimpiadelor şcolare prevăzute în calendarul Ministerului Educaţiei Naţionale pentru anul şcolar 2013-2014 de către elevii din judeţul Covasna. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Covasna,  analizând comparativ rezultatele elevilor la olimpiadele finalizate până în acest moment din anul şcolar 2013-2014, se observă un progres considerabil.

 „Este de subliniat faptul că, analizând comparativ rezultatele elevilor la olimpiadele finalizate până în acest moment din anul şcolar 2013-2014, se observă un progres considerabil. Astfel, în anul şcolar anterior s-au obţinut 27 de premii la etapa naţională, în timp ce, în acest an, elevii noştri au adus în judeţ 44 de premii naţionale”, se arată în comunicatul de presă. Trebuie menţionat că au fost luate în considerare doar olimpiadele finalizate până în data de 15 aprilie (a.c.), în perioada următoare desfăşurându-se şi alte olimpiade. ISJ Covasna precizează că sunt centralizate doar rezultatele olimpiadelor şcolare, nu şi ale concursurilor şi că va fi oferită o centralizare finală în momentul încheierii tuturor olimpiadelor şi concursurilor şcolare programate prin calendarul MEN.

ISJ Covasna felicită elevii, precum şi profesorii coordonatori care au reprezentat judeţul cu succes.

„Îi felicităm pe elevi, profesori şi părinţi şi le dorim succes, cu speranţa ca anul viitor aceste premii să se înmulţească”, a declarat doamna inspector şcolar general adjunct, Rădiţa Palela.

Lista cu rezultatele de până acum de la olimpiade poate fi văzută pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Covasna, www.isj.educv.ro.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail