Ca de fiecare dată şi în acest an „Ziua Forţelor Terestre” şi „Ziua Veteranilor de Război” au fost cinstite aşa cum se cuvine în garnizoana Sfântu Gheorghe, unde îşi are locaţia Batalionul 22 Vânători de Munte „Cireşoaia” al Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”.

Cu această ocazie, în data de 23.04.2014, la sediul Batalionului 22 Vânători de Munte „Cireşoaia” s-a desfăşurat un ceremonial militar şi religios cu depuneri de coroane la troiţa ridicată în incinta unităţii.

În cadrul evenimentului au rostit alocuţiuni: comandantul garnizoanei colonel Cristea Vasile,  preşedintele A.N.V.V.R. Covasna colonel(r) Grigorescu Ioachim şi prefectul judeţului Covasna dl. Popica Marius.

Tot personalul a fost cuprins de febra activităţilor desfăşurate. Efortul a fost unul imens, iar tot personalul s-a implicat pentru reuşita evenimentului. Militarii îşi doresc să demonstreze că pot juca un rol activ în viaţa publică a urbei, că sunt aici pentru a oferi încredere, siguranţă şi prestigiu. În acest sens se fac eforturi ca  populaţia civilă şi personalităţile marcante ale judeţului să participe la ceremoniile militare ce se organizează la nivelul garnizoanei.

      

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail