Expoziţia medicală – „Bucuraţi-vă de sănătate”- ce urma să fie organizată de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna în acest week-end, a fost amânată cu câteva săptămâni. Evenimentul, aflat la prima ediţie, va avea loc în zilele de 24 și 25 mai a.c.

 

La expoziţie vor fi prezentate produse, servicii şi noutăţi din domeniul medical Conform reprezentanţilor CCI Covasna, deşi urma să aibă loc în acest week-end, evenimentul a fost amânat cu câteva săptămâni, pentru a fi puse la punct toate detaliile. Astfel, expoziţia va avea loc în zilele de 24 și 25 mai a.c, în sala de conferinţe a Colegiului „Székely Mikó.”

„Am amânat expoziţia, deoarece mai mulţi expozanţi ne-au spus că au nevoie de mai mult timp. De asemenea, noi (n.r. Camera de Comerţ şi Industrie Covasna) ne-am confruntat cu probleme pe care nu le-am putut anticipa,  şi fiind şi prima expoziţie de acest gen din regiune, vrem să fie una de calitate”, ne-a spus ieri reprezentanta CCI Covasna, doamna Bodor Tünde.

Potrivit acesteia, cei interesaţi participe ca expozanţi se pot înscrie până în data de 16 mai (a.c.). Până în prezent, au anunţat participarea expozanţi din judeţele Covasna, Harghita şi Braşov.

Informaţii privind condiţiile de înscriere şi alte detalii pot fi aflate accesând site-ul Camerei, www.ccicov.com, secţiunea „evenimente” sau telefonând la numărul 0755 085 843, persoana de contact Bodor Tünde.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail