Ieri,  în jurul orei 12:15,  Dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat  printr-un apel telefonic prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe raza municipiului Sfântu Gheorghe a avut loc un accident rutier.

Din primele verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 43 de ani care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din direcţia Gară către Centru, la efectuarea virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Nicolae Bălcescu, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar din sensul opus şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat într-un alt autovehicul care se afla oprit pe strada Nicolae Bălcescu, la volan aflându-se o femeie de 55 de ani. Conducătorul autoturismului care circula regulamentar, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a fost rănit uşor, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Se continuă cercetările sub aspectul săvâşirii infracţiunii de vătămare corporal din culpă.

IPJ COVASNA

 

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail