O nouă ediție a Programului Special „Litoralul pentru toți” se va desfășura începând din 5 mai (a.c.).

 

 Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Patronatul Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și Asociația pentru Promovarea și dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării – au anunţat lansarea Programului Special „Litoralul pentru toți”, ediția de primăvară 2014.

 Potrivit informațiilor postate pe site-ul  Federației Patronatelor din Turismul Românesc, www.fptr.ro, perioada de desfășurare a acestei ediții este 5 mai – 15 iunie 2014, cu posibilitatea de a fi prelungită. Conform aceleiași surse, tarifele maximale recomandate sunt aceleași din ediția de toamnă 2013.

„În fiecare an, ne dorim să continuam cu succes misiunea de promovare a litoralului românesc, prin programul special Litoralul pentru toțicare s-a  bucurat până acum de interesul turiștilor, adresându-se în special persoanelor cu posibilități materiale reduse. (…) Ca urmare a consultărilor preliminare cu membrii de pe litoral ai FPTR și ținând cont de recomandările făcute de Consiliul Concurenței, raportat la evoluția tarifelor și la puterea de cumpărare a turiștilor, vă recomandam pentru această ediție aceleași tarife maximale din ediția de toamnă 2013 (…)  ”, se arată pe site-ul Federației Patronatelor din Turismul Românesc. Conform aceleiași surse, tarifele maximale recomandate  pentru 6 nopți de cazare, la unități din Constanța – Mamaia – Eforie sunt: 205 lei/persoană la hotelurile o stea- fără mic dejun;  235 lei de persoană – la hotel de două stele, fără mic dejun;  265 lei/ persoană – la hotel de 3 stele, fără mic dejun;  315 lei de persoană – la hotel de 2 stele, cu mic dejun;  425 lei de persoană, la hotel de 3 stele, cu mic dejun;  485 lei de persoană – la hotel de 4 stele, cu mic dejun, și  605 lei de persoană la hotel de 5 stele, cu mic dejun. Pentru varianta ALL Inclusive, tarifele maximale sunt următoarele:  765 lei /persoană pentru cinci nopți la hotel de 3 stele; 875 lei/ persoană pentru cinci nopți – la hotel de patru stele și  985 lei / persoană pentru cinci nopți – la hotel de cinci stele.

Pentru unitățile de cazare din Sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele recomandate pentru varianta standard sunt următoarele:  159 lei /  persoană – pentru șase nopți la hotel de o stea, fără mic dejun; 179 lei/  persoană – pentru șase nopți la hotel de două stele, fără mic dejun; 199 lei /  persoană – pentru șase nopți la hotel de trei stele, fără mic dejun și 269 lei /  persoană – pentru șase nopți la hotel de două stele, cu mic dejun; 329 lei /  persoană – pentru șase nopți la hotel de trei stele, cu mic dejun; 379 lei pentru șase nopți la hotel de patru stele, cu mic dejun și 469 lei – pentru șase nopți la hotel de cinci stele, cu mic dejun. Tarifele prezentate reprezintă o recomandare maximală. „Negocierea tarifelor și a comisioanelor se face de către fiecare prestator în parte cu fiecare agenție parteneră prin încheierea unui contract, anexă la contract sau convenție. Organizațiile implicate în lansarea acestui program vor face numai propuneri de tarife și comisioane maximale”, se mai arată pe site-ul amintit.

 

Informații privind condițiile de desfășurare a programului, dar și alte detalii pot fi aflate accesând site-ul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, www.fptr.ro, secțiunea „Litoralul pentru toți”, dar și accesând site-ul anat.ro.

A.C.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail