Cu ocazia împlinirii a 164 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul Judeţean de Jandarmeri (IJJ) Covasna a organizat, ca în fiecare an, cupa presei la tir, la care au fost invitaţi reprezentanţii mass-media din judeţ.

Cei 8 reprezentanţi ai presei române şi maghiare din judeţ care au participat la competiţie au avut şansa să folosească un pistol cu gloanţe reale şi să-şi dovedească măiestria în mânuirea lui. Întrecerea, care a constat într-o şedinţă de tras cu arma de la o distanţă de 15 metri, s-a desfăşurat în incinta poligonului acoperit al IJJ, sub atenta îndrumare a  jandarmilor  din unitate.

Locul I a fost câştigat de Tinca Teddy de la ziarul „Szekely Hirmondo”, cu 47 din 50 de puncte, locul II, chiar dacă a fost pentru prima oară când a mânuit o armă, a fost câştigat de colega noastră, Maricela Dan, cu un punctaj de 44 de puncte, iar locul III, cu 43 de puncte a fost ocupat de Szekeres Attila de la ziarul „Haromszek”.

Pe lângă trofeele oferite primelor trei locuri, IJJ a premiat toţi participanţii cu câte o diplomă de participare la acţiunea organizată.

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail