Conform reprezentanţilor firmei de prelucrarea a lemnului care se va dechide în localitatea Reci, de la noi din judeţ, până în momentul de faţă au primit peste 800 de CV-uri în vederea angajării de personal.

În ciuda faptului că s-au făcut nenumărate plângeri înpotriva firmei austriece, oamenii au înţeles că puterea lor, a unui grup de oameni simpli, nu este la fel de mare ca cea a oamenilor de afaceri, şi au decis să „cânte la unison“. Astfel, mai mult de 800 de persoane din Sfântu Gheorghe, Reci şi localităţile învecinate şi-au depus CV-ul pentru posturi precum: secretară, economist, operator calculator, inginer mecanic, electrician, macaragiu, magazioner, operator maşini cu comandă, oprator ambalare, stiuitorist, sudor sau muncitor necalificat.

Firma austriacă de prelucrare a lemnului, Holzindustrie Schweighofer, promite să ofere angajaţilor un mediu de lucru care să le permită dezvoltarea profesională şi dobândirea experienţei, investind totodată în instruirea şi calificarea angajaţilor, în cazul în care aceştia nu deţin calificare. „De asemenea, aceasta oferă angajaţilor un salariu competitiv şi tichete de masă, iar pentru persoanele din localităţile învecinate, de obicei, compania asigură transport cu microbuze“, a declarat  reprezentantul firmei angajatoare.

 

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail