Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baraolt au fost sesizaţi, vineri,  printr-un apel telefonic prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe o păşune aparţinând satului Căpeni se află un autoturism acoperit cu resturi de vegetaţie.

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că autoturismul în cauză, având număr de înmatriculare provizoriu a cărui valabilitate era expirată, a fost implicat într-un eveniment rutier ce a avut loc pe raza comunei Belin în data de 21 martie a.c., soldat cu pagube materiale. De asemenea, s-a stabilit că în momentul producerii evenimentului autoturismul era condus de către numitul P. J. de 60 de ani, care nu posedă permis de conducere şi care a părăsit locul acidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul care nu este înmatriculat în circulaţie, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

IPJ COVASNA

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail