Imediat după Ziua Mondială a Teatrului și la final de lună martie, Asociația de Tineret Ecou vă propune să petreceți o zi de vineri specială, cu muzică folk și poezie.

Sala Arta a Teatrului Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe va găzdui un recital al cantautorului Mircea Bodolan, a cărui carieră a început la Cenaclul Flacăra al lui Adrian Păunescu și a continuat după 1989 la Casa Eliad, împreună cu regretatul Valeriu Sterian. Cântăreț plin de sensibilitate și subtilitate, Mircea Bodolan a fost remarcat mai ales pentru ”Rănitul dintre linii”, ”Mătrăguna” și ”Cântecul Ofeliei”, unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale. Experiența lui cuprinde și roluri în teatru, cu precădere la teatrul Maria Filotti din Brăila, dar și la teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe, unde a jucat la mijlocul anilor 90, în ”Logodnicele aterizează la Paris” și în spectacolul ”Picnic pe câmpul de luptă”, nominalizat la Gala UNITER din 1995.

Recitalul folk va fi presărat cu intervențiile actriței Duța Guruianu, care va recita din celebrul poet basarabean, Grigore Vieru.

Cu speranța că va fi o serată de o sensibilitate aparte, vă așteptăm cu drag alături de noi, în acesată seară. Biletele se găsesc la intrare și costă doar 7 lei pentru elevi / pensionari și 20 lei pentru adulți.

Mădălin Guruianu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail