Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) a anunţat recent lansarea programului special „Vacanţe la ţară”.

Aflat la cea de-a XXIII-a ediţie, programul – iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – A.N.T.R.E.C. România – se va desfăşura până în 13 iunie 2014 (exceptând perioada de Paşte şi 1 Mai) – şi oferă tarife speciale de cazare la pensiuni de două, trei, patru şi cinci margarete. Potrivit organizatorilor, turiştii vor avea oportunitatea de a redescoperi viaţa satului, tradiţiile şi farmecul locurilor pentru care vor opta. Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România  – ANAT – a propus valorificarea programului şi prin Agenţiile de turism membre.

Conform informaţiilor publicate pe site-ul Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – A.N.T.R.E.C. România, tariful pentru cazare în cameră dublă, la pensiuni de două  margarete este de 175 lei/ persoană; pentru pensiuni de 3 şi 4 margarete tariful este de  225 lei/ persoană, iar pentru cazare la o pensiune de 5 margarete prețul este de 290 lei/persoană. În tarif sunt incluse cinci nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri.  Potrivit organizatorilor, fiecare pensiune participantă în acest program va oferi „din partea casei” micul dejun.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agenţiile A.N.A.T. sau prin filialele A.N.T.R.E.C. România.

Filiala A.N.T.R.E.C. Covasna este înscrisă deja în acest program. Informaţii cuprinzând o listă a judeţelor – gazdă, precum şi alte filiale ANTREC + pensiuni participante sunt puse la dispoziţia celor interesaţi pe site-ul www.antrec.ro  şi pe site-ul revistei “Vacanţe la Ţară” – www.vacantelatara.ro.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail