Crucea Roşie Filiala Covasna invită profesorii și elevii din școlile gimnaziale și liceale din județul Covasna la Concursul de Prim Ajutor organizat la Sfântu Gheorghe, pe data de 29 aprilie 2014. Concursul se organizează în parteneriat cu I.Ş.J – Covasna.
Din fiecare şcoală se pot înscrie mai multe grupe, în două categorii, respectiv ciclul gimnazial (cl. V-VIII) şi ciclul liceal (cl. IX-XII).  Taxa de înscriere este de 10 lei /persoană, sumă pentru care toți participanții vor primii tricouri special concepute și ecusoane.
Grupele se compun obligatoriu din 5 elevi şi sunt reprezentați de un profesor. Un profesor se poate înscrie în concurs cu maxim 2 grupe. Fiecare grupă trebuie să se autodefinească printr-un nume ales de ei.
Înscrierile se fac de către profesori, conform formularului de înscriere cu obligaţia de a îndeplinii condiţiile puse de către Crucea Roşie Filiala Covasna.

Înscrierile se fac până la data de 21.03.2013, orele 14, personal la sediul instituției sau prin email la adresa [email protected]. Formularele se pot descărca de pe site-ul oficial al IȘJ Covasna.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail