Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna va organiza în luna aprilie, la Sfântu Gheorghe, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

AJOFM Covasna a început pregătirile pentru Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acţiunea-  adresată tuturor persoanelor în căutarea unui loc de muncă- va fi organizată în data de 25 aprilie (a.c.), la Sala Mică a Sporturilor, din Sfântu Gheorghe.

Conducerea AJOFM a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că peste 400 de agenţi economici au fost deja contactaţi.

***

De la începutul acestui an, AJOFM Covasna a organizat, în parteneriat cu diverse societăţi comerciale, patru mini-burse ale locurilor de muncă. Cea mai recentă – mini-bursa textiliştilor- a fost organizată săptămâna trecută, vineri, la solicitarea SC. Textila Oltul SA. La eveniment au participat 173 de persoane; 66  dintre acestea au fost selectate şi urmează să participe la un interviu sau la o testare, iar o persoană a fost angajată pe loc, ca agent de securitate.

Ultimele date ale AJOFM Covasna arată rata şomajului a ajuns la 6, 92%, în evidenţele Agenţiei fiind înregistraţi peste 6.300 de şomeri.

Ana Alina Costache

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail