Aşa cum ne-au obişnuit la fiecare conferinţă de presă, organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe ne mai dezvăluie un moment inedit ce va avea loc de „Zilele Sfântu Gheorghe”.

În conferinţa de presă de ieri, organizatorii au anunţat că pe lângă concertul lui Connect-R, pe care l-au anunţat deja, pe scena mare de la festivalul „Zilele Sfântu Gheorghe”, ce va fi amplasată în faţa Prefecturii Covasna, va concerta trupa Vama, al cărui solist este Tudor Chirilă. Aceştia vor urca pe scenă vineri, 2 mai, începând cu ora 21:00.

Tot cu această ocazie, vom primi vizita şi trupei suedeze, Rednex, cunoscută pentru hiturile sale de la mijlocul anilor `90 :”Wish you were here”, „Cotton eye Joe” şi multe altele. Aceştia vor susţine concertul tot pe scena mare, imediat după concertul lui Connect-R, începând cu ora 21:30.

Pentru festivalul „Zilele Sfântu Gheorghe” Primăria Sfântu Gheorghe va aloca aproximativ 350.000 de lei, însă costul total estimat de către aceştia se ridică la peste 1 milion de lei, banii fiind strânşi din sponsorizări, contractele de publicitate şi taxele colectate de la participanţii la festival.

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail