Peste 100 de persoane vor participa în seara aceasta la Balul vienez ce are loc la Sfântu Gheorghe.

Cea de-a doua ediţie a Balului vienez organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna, în parteneriat cu Hotel&Restaurant Park, cu Agenţia de Turism „Transilvania Tourist Service” și cu Vienna Now or Never, are loc astăzi, începând cu ora 19.00, la Restaurantul „Park” din Sfântu Gheorghe. Dacă ediţia de anul trecut s-a desfăşurat după modelul celebrului bal Johann Strauss de la Viena, anul acesta balul va fi dedicat Împărătesei Austriei și a Ungarei- Elisabeta, cunoscută şi sub numele Sissi.
Potrivit informațiilor oferite ieri de reprezentanții CCI Covasna, peste 100 de persoane au confirmat participarea la eveniment.
Meniul servit anul acesta la bal va fi unul diferit față de cel de anul trecut. Invitații vor fi serviți cu un cocktail și cu castane coapte, în fața hotelului, după care se va intra în restaurant. Acolo vor fi serviți cu palincă de caise și cu Rosejbni (fulgi de cartofi), iar mai apoi, cu budincă de ficat de gâscă, cu praz și roșii cocktail, după care se va servi o cafea vieneză și fursecuri. Meniul principal va fi compus din Tafelspitz cu sos din mere și tarhon, cu cartofi de ”butoi”- fel de mâncare foarte apreciat de împăratul Franz Josef. La desert se va servi tort cu ioghurt.
La eveniment va fi invitată formația ”Rustik Band”, dar și un grup de dansatori (de la Clubul de dans Blue Moon) care vor prezenta dansuri specifice vieneze, implicând și publicul.
A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail