În cursa pentru Parlamentul European, Emil Pantelimon, tânărul de 24 de ani, ambiţios şi plin de încredere, luptă alături de alţi colegi din partid, pentru a fi vocea românilor.

Prin intermediul proiectului „10 pentru Europa”, 10 tineri competenţi vor ajunge pe lista Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare din luna mai a.c. Chiar dacă Emil, cu ajutorul voturilor susţinătorilor va reuşi să se poziţioneze în top 10 la prima fază a proiectului, asta nu înseamnă că lupta lui a luat sfârşit. Deoarece se doreşte ca în Parlamentul European să ajungă numai oameni capabili care să ne reprezinte cu adevărat, cei 40 de candidaţi care vor trece de prima etapă a proiectului vor fi supuşi unor teste şi interviuri pentru a selecta doar pe cei mai potriviţi. În finală vor ajunge doar 20 de participanţi, care vor susţine un ultim test la Bucureşti format din trei probe, conform calendarului oficial.

Colegii de partid au doar cuvinte de laudă, când vine vorba de tânărul candidat: ”Unul dintre cei mai reprezentativi tineri pe care orașul nostru i-a dat în ultimii ani, Emil Pantelimon a obținut deja votul a aproape 4000 de oameni din Sfântu Gheorghe la alegerile de la sfârșitul lui 2012,  și sunt convins că această competiție din interiorul PNL nu poate decât să-l ajute să se îmbunătățească personal, dar și să demonstreze că doar implicându-ne putem schimba lucrurile din jurul nostru. Succes, Emil!”, a punctat  Mădălin Guruianu (PNL), consilier local în cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Emil, dar şi pentru a-l susţine în cursa pentru Parlamentul European cu un vot, puteţi accesa site-ul oficial „10 pentru Europa”: http://10pentrueuropa.ro/index/detaliiuser/userId/49

 

Maricela  Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail