„Nu vom salva tot ce ne-ar plăcea să salvăm, dar vom salva mai mult decît dacă n-am fi încercat deloc.”
          Sir Peter Scott

    În viața noastră de zi cu zi, preocupați fiind de marile sau micile nevoi personale, puțini dintre noi au timp să se preocupe de  problemele tărâmului de vis în care trăim,Terra.

      Cu sufletu-i imaculat, cuprinzător, superb, ne suportă și ne ocrotește chiar și atunci când voit sau din inconștiență îi facem rău.  Astăzi, nouă ne revine obligația și responsabilitatea pentru salvarea Terrei, casa noastră.

     În acest sens, Grădinița cu Program Prelungit „Arvacska”a încheiat un contract de parteneriat cu Asociația „ZIBO HELP”, în cadrul căruia se derulează proiectul „O școală/grădiniță pentru o Românie verde”(ediția aII-a).

    În cursul zilei de ieri, plini de bucurie,cu entuziasmul specific vârstei, toți copiii  grădiniței au colectat 700 kg. de deșeuri reciclabile şi le-au predat  la TEGA.

   După ce au muncit cu spor, micuții grupelor „Piticilor ”și „Fluturașilor” au vizitat Tipografia „CHARTA”din Sfântu Gheorghe, unde au descoperit cum este realizată CARTEA, prietena noastră, au înțeles că nu e de ajuns să iubim cărțile care ne înnobilează spiritul, ci trebuie să respectăm oamenii din spatele cărților, pădurea care se sacrifică pentru ca noi, prin cunoaștere, să salvăm de la distrugere iubita noastră TERRA.

   Educatoare : Csutak Camelia, Buna Maria-Magdolna, Rujan Anca

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail