Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama afirmă că liderii PNL sunt cei care creează în permanenţă tensiuni în cadrul USL şi e de părere că această atitudine nu mai trebuie tolerată de parteneri.

Horia Grama a declarat ieri, pentru AGERPRES, că „atitudinea arogantă a lui Crin Antonescu nu face altceva decât să „demobilizeze’”PSD, care s-a angajat să-l susţină în cursa pentru preşedinţia României.
„Tensiunile din USL se datorează invariabil PNL şi modului în care văd ei problemele. Deşi premierul Ponta a venit cu propuneri acceptabile, ei mereu găsesc scuze, probabil că nu mai vor în USL şi va trebui să ne despărţim de ei sau ei de noi (…) În ce priveşte proiectul cu preşedinţia, dacă PNL tot critică PSD şi pe Ponta, iar Crin Antonescu are o atitudine arogantă, cum cred ei că-l vom duce la bun sfârşit?! Prin atitudinea sa, Crin Antonescu demobilizează PSD, parcă o face intenţionat să rupă USL (…) Noi (PSD -n.r) tot dăm dovadă de înţelepciune şi acceptăm tot felul de provocări, dar nu poate merge aşa la nesfârşit”, a spus liderul PSD Covasna.

Premierul Victor Ponta a propus marţi în USL o formulă cu patru vicepremieri de la PNL, PSD, UNPR şi PC, dar nu s-a ajuns la un consens asupra acesteia.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail