Conducerea Sanitas a anunţat că, în cursul zilei de astăzi, un număr de 25 de foşti angajaţi ai Hotelului Montana din staţiune Covasna vor picheta sediul din Bucureşti al societăţii care îl administrează, între orele 11:00 şi 12:00.
Această măsură vine ca un răspuns la atitudinea firmei faţă de singura revendicare a salariaţilor, aceea de revocare a deciziei de concediere a salariaţilor din cadrul Hotelului Montana . După acţiunea din faţa sediului firmei S.C. Sind Tour Trading S.R.L., foştii angajaţi vor picheta timp o oră, începând de la 12:30, şi sediul confederaţiei CNSLR Frăţia, în speranţa că cor primi spijin din partea membrilor.
„Mai aducem la cunoștința faptul că dacă acțiunile de mâine (astăzi-n.red) nu se vor solda cu un rezultat favorabil pentru salariații reprezentați de noi, acțiunile de protest vor continua, respectiv se va solicita autorizarea pentru fiecare zi de marți, săptămânal, între orele 13.00 – 15.00, de acțiuni de protest în fața Hotelului Montana cu participarea unui număr de aproximativ 50 membri de sindicat Sanitas, majoritatea cei concediați până la data de 01.02.2014, sau pînă la data când salariații vor fi reangajați cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată”, a explicat preşedintele Sanitas, şi liderul CNSLR Frăţia, Vasile Neagovici.
După concedierile a 25 angajaţi în luna decembrie a anului trecut, conducerea Hotelului Montana din oraşul Covasna a mai concediat încă 10 persoane la sfârştul lunii ianuarie a.c.

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail