Mesagerul de Covasna  va  realiza în fiecare vineri, începând de astăzi, o rubrică specială  ce va cuprinde  părerile despre diferite subiecte,  pe care dumneavoastră doriţi să le împărtăşiţi cu toţi cititorii.

Cum vremea rea ne-a prins pe „nepregătite”, am dorit să ştim cum văd pietonii dar şi şoferii situaţia deszăpezirii  în Sf. Gheorghe  dar şi în afara municipiului. Am primit trei răspunsuri pertinente, care merită împărtăşite cu dumneavoastră.

Pastor Lenuţa, 46 de ani, farmacist:

„Eu sunt mulţumită de felul în care se ocupă de acest oraş; este un oraş liniştit, curat. Consider că problema deszăpezirii a fost gestionată bine. Sunt mulţumită.”

Pinze Zita, 34 de ani, vânzător:

„Eu cred că aici la Sfântu drumurile au fost curăţate cum trebuie, dar se puteau curăţa puţin mai repede. Totuşi, zic că se poate şi mai bine, să sperăm că la anul se vor ocupa mai din timp de această problemă.”

A.N. , 54 de ani, şofer de taxi:

„Am fost de la Calnic şi până la Malnaş Băi şi aşa tare ningea, dar nu am întâlnit niciun utilaj.  I-am întrebat: „De ce nu ieşiţi să curăţaţi când ninge şi aţi ieşit când era curat?”. Au zis că nu aveau benzină, dar când nu ningea au avut? Asta ţine de cum ne gospodărim. Nu vreau să laud pe nimeni, dar e greu şi pentru oameni, dar pentru noi e mai greu pentru că zilnic trebuie să umblăm, să cărăm clienţii, să-i  ducem la locul unde trebuie neapărat, dar nu putem din cauza că nu curăţă drumurile. Şi dimineaţă ningea şi era deja zăpadă, iar ei au început după 7 să cureţe.”

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail