Covăsnenii cu talent literar sunt așteptați să participe la Concursul internaţional de poezie şi proză- Starpress 2014.

Concursul Internaţional  de poezie şi proză  „STARPRESS 2014”, lansat de Revista internaţională Starpress –www.valcea-turism.ro– se va desfăşura în perioada 1 februarie – 1 iunie (a.c.).

« Revista internaționalã Starpress –www.valcea-turism.ro lansează Concursul internaţional de poezie pentru românii din întreaga lume „Starpress” 2014, ediþia a lV-a. În acelaşi timp, organizeazã Concursul internaţional de prozã pentru românii din întreaga lume, Starpress 2014 – ediþia a ll-a. Concursul (…) se desfãşoarã în parteneriat şi colaborare cu peste 70 de ziare, reviste, posturi de radio şi televiziune din diaspora şi România, în perioada 01.02.2014 – 01.06.2014 », au transmis organizatorii, printr-un comunicat de presã.

Cei interesaţi pot intra în concurs cu creaţiile lor. Conform regulamentului, la secţiunea « Poezie » se participă cu cinci lucrări. La secţiunea « Proză » se participă cu cinci fragmente de proză (maxim 5 pagini A4). Concurenţii vor prezenta, alături de poezii sau de fragmentele de proză, un CV şi o fotografie în format jpg.

Materialele pentru concurs pot fi trimise pe adresa: [email protected], [email protected], până la data de 15 mai 2014. Potrivit organizatorilor, indiferent de rezultatul concursului, cele mai interesante lucrări vor fi publicate în paginile revistei, precum şi în publicaţiile celorlalţi parteneri implicaţi în proiect.

Premii oferite

Premiile vor consta în sejururi în stațiunile Eforie Nord – „HOTEL CASA ANDREI”  şi Jupiter – „HOTEL RIO”.

„Fiecare  premiu constă în câte un sejur pentru două persoane (câstigatorul  fiind insoţit de câte o persoană dragă în sejur, ca şi la ediţiile precedente). Comitetul de selecţie va delibera până la 1 iunie 2014. La începutul lunii iunie se vor anunţa câştigătorii. Premiile se vor acorda la finele lunii august 2014 ”, au precizat organizatorii.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute trimiţând un email la adresa [email protected] Ligya Diaconescu.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail