Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna și Salonul de Flori „Cyclamen” organizează în luna februarie cea de-a doua ediţie a Expoziţiei şi a târgului nunţilor şi evenimentelor

 

După succesul ediţiei precedente şi numărul impresionant de vizitatori, Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Covasna, împreună cu Salonul de flori Cyclamen organizează din nou Expoziţia şi târgul nunţilor şi evenimentelor, în data de 15 februarie, în sala de conferinţe a Liceului Szekely Miko, cu un program prelungit, între orele 10 – 20”, se arată într-un comunicat de presă trimis ieri de reprezentanţii CCI Covasna.

Potrivit sursei citate, peste 30 de firme  vor fi prezente cu diferite produse şi servicii, „cu scopul de a face dintr-o sărbătoare sau întâlnire profesională un eveniment de neuitat”.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă, să cumpere, rochii de mireasă, costume de ginere, aranja­mente florale, verighete, sau să se informeze cu privire la organizatori de evenimente, servicii foto-video şi nu numai.

 „Participanţii pot câştiga la extragerea la sorţi produse oferite de firmele participante, iar cei care contractează pe loc un pachet de servicii pot beneficia de o reducere de 10 % şi, cu puţin noroc, la sfârşitul zilei pot câştiga şi un premiu valoros”, au mai transmis organizatorii.

***

Ca şi anul trecut, organizatorii şi-au propus să creeze o atmosferă specială. Nu vor lipsi demonstraţiile de machiaj şi coafură, reprezentaţiile de dans şi alte programe artistice. „Invitaţii noştri sunt Clubul de dans Blue Moon, precum şi actorii Kiss Bora şi Kubánda Zsolt din Miercurea Ciuc, care vor interpreta fragmente din musical-uri celebre. De asemenea, vizitatorii vor putea urmări pe scenă parada celor mai noi modele de rochii de mireasă”, se arată în comunicatul de presă emis ieri de CCI Covasna.

În plus, în cadrul evenimentului, va fi organizat un concurs de machiaj şi de coafură. Cei care vor dori să îşi arate talentul în domeniu se vor putea înscrie.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute trimiţând un email la adresa de e-mail: [email protected] sau telefonând la numărul +40 755 085 843 (Persoana de contact: Bodor Tunde).

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail