Datorită temperaturilor excesiv de mari pentru această perioadă a anului, părtiile de la Şugaş Băi sunt închise, chiar dacă există aparate de făcut  zăpadă

Conform declaraţiei directorului a Bazei de Agrement şi Sport Şugaş Băi, Nagy Zoltan, pentru  a putea pune în funcţiune aparatele de zăpadă, temperatura trebuie să coboare până la 4 grade Celsius, şi să se menţină constantă la această temperatură.

„Pârtiile nu sunt deschise. Pentru a face zăpadă artificială trebuie să fie cel puţin 4 grade, constant, altfel aceasta se topeşte. (…) Ceea ce ţine de noi e pârtia de schi, altceva ar mai fi zona de tratament unde se poate face mofetă ”, a explicat Nagy Zoltan.

În momentul în care  va  ninge, iubitorii sporturilor de iarnă sunt aşteptaţi pe cele două pârtii amenajate pentru schi cu lungimea de 560 de metri, respectiv 250 de metri.  Programul de funcţionare a pârtiilor va fi la fel ca anul trecut: de luni până joi între orele 15:00-20:00, vineri între 15:00-21:00, iar sâmbătă şi duminică de la 9:00 până la 21:00.

D. M.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail