Cu sprijinul Misiunii R.A. Ministry din Statele Unite, Asociaţia Distroficilor Muscular din România (ADMR) a intrat ieri în posesia unui microbuz special adaptat persoanelor cu dizabilităţi.

Obţinerea acestui microbuz reprezintă un vis împlinit pentru ADMR, vis devenit realitate cu sprijinul reprezentanţilor Bisericii Penticostale –  Misiunea R.A.Ministry, din Statele Unite. „Este o mare realizare pentru asociaţia noastră. Când am preluat funcţia de preşedinte al Asociaţiei, obţinerea unui microbuz a fost una dintre priorităţile mele (…) Realizarea aceasta a fost posibilă datorită d-lui Ionel Negrilă, reprezentant al Bisericii Penticostale din America- R.A. Ministry. Dânsul a fost cel care ne-a ajutat şi ne-a sprijinit foarte mult. Ei au strâns această sumă de bani, în decursul a doi ani de zile, şi iată că astăzi (n.r. – ieri) am intrat în posesia acestui microbuz, adus din Germania, tot de către un reprezentant al R.A. Ministry (…) Este un pas foarte important pentru noi, mai ales că mijloacele de transport special adaptate pentru noi persoanele cu dizabilităţi, nu sunt chiar atât de uşor de găsit”, ne-a spus preşedinta ADMR, doamna Maria Teodorescu.

Aceasta a precizat că având acest microbuz, Asociaţia Distroficilor Muscular din România (ADMR) intenţionează să desfăşoare un proiect prin care persoanele care suferă de această afecţiune să fie mai aproape unele de altele, să aibă posibilitatea să se întâlnească la Cen­trul de Asistenţă şi Tratament al ADMR aflat la Vâlcele, să meargă în excursii şi să desfăşoare diverse activităţi împreună.

„Cu siguranţă, acest microbuz ne va ajuta foarte mult. Acum ne-am propus ca, tot cu sprijinul celor din America, dacă vom reuşi să mai strângem câţiva bănuţi, să realizăm un proiect privind organizarea unor tabere pentru distroficii din ţară… să-i aducem la Vâlcele, să ne întâlnim, să organizăm diverse activităţi de recreere cu ei. Sunt membri ai Asociaţiei noastre care sunt imobilizaţi şi care nu au mai ieşit de ani de zile din casă. Aceasta va fi prioritatea noastră, să-i aducem la Vâlcele pe cei care sunt imobilizaţi, izolaţi,” a explicat preşedinta ADMR.

Aceasta a precizat că pentru anul în curs, reprezentanţii Asociaţiei au multe planuri, printre care şi dezvoltarea Cen­trului de Asistenţă şi Tratament al ADMR aflat la Vâlcele. Cei care doresc să sprijine Asociaţia o pot face redirecţionând cei  2% din impozitul pe venit către A.D.M.R.

Datele de identificare ale Asociaţiei sunt:

ASOCIAŢIA DISTROFICILOR MUSCULAR DIN ROMÂNIA- COD FISCAL 8896012 Str. Bailor, Nr. 197, Loc. Vâlcele, Jud. Covasna, Tel.: +4 0720.04.98.19, E-mail: [email protected], COD IBAN LEI BCR: Suc. Sf. Gheorghe, Jud. Covasna, RO 41 RNCB 0124038009330001, COD IBAN VALUTĂ: RO 14 RNCB 0124038009330002, COD SWIFT BCR–RNCB ROBU, COD IBAN LEI : RAIFFEISEN BANK suc. Sfântu Gheorghe Covasna RO 94 RZBR 0000060012378811.

 

Ana Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail