La inițiativa Asociației de Tineret ECOU, mâine, de la ora 13,  o parte dintre componentele echipei de baschet Sepsi Sic vor face o vizită la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe.
 Sala Mare de Sport va găzdui o întâlnire a titratelor baschetbaliste din întreaga lume, cu tinerii lor fani, care vor putea face fotografii și vor putea lua autografe de la acestea și,  în plus, vor putea participa la un concurs de aruncări libere cu premii. Acest eveniment se înscrie în seria de manifestări prin care Asociația de Tineret ECOU încearcă, de mai bine de 10 ani, să promoveze modele în rândul tinerilor, oferindu-le acestora alternative plăcute de petrecere a timpului liber, prin inițiative culturale sau sportive.
Ne bucurăm mult că am găsit înțelegere la conducerea echipei de baschet și suntem convinși că acesta poate fi doar un prim pas în apropierea cjucătoarelor de baschet de tinerii lor fani din școlile din Sfântu Gheorghe. De asemenea, credem că din ce în ce mai mulți oameni vor înțelege cât de important este să ai o formație sportivă de top în Sfântu Gheorghe și pentru întreg județul Covasna.
Mădălin Guruianu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail