Prefectul judeţului Covasna, Domnul Dumitru Marinescu a primit , ieri, vizita de curtoazie  a Excelenţei Sale, Zákonyi Botond, ambasador al Republicii Ungare în România.

Noul ambasador a fost însoţit de consulul general al Ungariei la Miercurea Ciuc, dr.  Zsigmond Barna Pál şi de secretarul general al Ambasadei Ungariei, Pál András.   Excelenţa Sa a fost interesat de relaţiile Instituţiei Prefectului cu minorităţile etnice  existente în judeţul Covasna, precum şi de investiţiile ungare efectuate în judeţul nostru.

Prefectul Dumitru Marinescu a apreciat ca bune relaţiile de colaborare ale Instituţiei  Prefectului cu reprezentanţii minorităţilor din judeţ, manifestându-şi disponibilitatea pentru  continuarea dialogului, lărgirea şi îmbunătăţirea cadrului de colaborare cu aceştia.  În cadrul întâlnirii ambele părţi şi-au exprimat dorinţa de a continua şi intensifica  dezvoltarea cooperării economice şi a schimburilor comerciale.

Prefectul Dumitru Marinescu a urat succes noului ambasador în mandatul său şi l-a asigurat   de întreg sprijinul autorităţilor române, subliniind interesul deosebit al României de a contribui la  dezvoltarea şi aprofundarea relaţiilor bilaterale.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail