Teatrul Independent „Osonó” va juca astăzi, la Sfântu Gheorghe, spectacolul- documentar „Chipul din Oglinda apei”, în regia lui Fazakas Misi.

Spectacolul va avea loc astăzi, la ora 13,00, la Baza „Osonó” (situată în fosta clădire a tipografiei Charta din Sfântu Gheorghe). Intrarea este liberă.

 „Chipul din oglinda apei”, în regia lui Fazakas Misi,  este un spectacol de tip documentar – conceput de membrii trupei pe baza experienţelor trăite de ei sau de cei din jur -şi are ca punct central relaţiile de familie, copiii însinguraţi şi neglijaţi, tinerii dezorientaţi, lipsiţi de valori şi idealuri.

În turneu, din această seară

Cu spectacolul „Chipul din oglinda apei”, Teatrul Independent „Osonó” va pleca în această seară într- un turneu în străinătate. Managerul trupei, Fazakas Misi, ne-a spus că vor fi susţinute 26 de reprezentaţii, în şase ţări europene, în 20 de oraşe. Trupa se va întoarce în ţară, în 21 februarie (a.c.).

Trupa „Osonó” a aniversat anul trecut 20 de ani de la înfiinţare. De-a lungul timpului, a călătorit cu spectacolele sale prin marile oraşe ale lumii, dar şi în multe localităţi din ţară, câştigând numeroase premii naţionale şi internaţionale la festivaluri şi concursuri de profil.

Informaţii suplimentare privind activitatea Teatrului Independent Osonó din Sfântu Gheorghe pot fi aflate accesând site-ul acestuia, www.osono.ro.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail