Un agent de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al IPJ Covasna,  aflat în timpul liber, în cursul zilei de sâmbătă, a sesizat poliţiştii harghiteni printr-un apel prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Naţional 12, între localităţile Sânmartin şi Miercurea Ciuc a observat un autoturism înmatriculat în străinătate ce se afla staţionat pe marginea drumului, iar lângă acesta o persoană de sex masculin făcea semne insistente de oprire participanţilor la trafic. Agentul a oprit, iar după ce şi-a declinat calitatea a solicitat persoanelor de faţă să se legitimeze, moment în care acestea au urcat în autoturism şi au plecat de la faţa locului.

În baza semnalmentelor transmise şi a colaborării cu poliţiştii covăsneni, autoturismul a fost oprit pe raza judeţului Covasna de către un echipaj rutier care, cu sprijinul poliţiştilor judiciari au stabilit identitatea celor trei bărbaţi aflaţi în autoturism, aceştia având vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani şi toţi fiind din judeţul Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei trei bărbaţi intenţionau să vândă un inel bărbătesc confecţionat dintr-un metal de culoare galben-roşu, susţinând că este din aur.

Poliţiştii covăsneni continuă ceretările în colaborare cu poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea, în vederea stabilirii activităţii infracţionale a celor trei bărbaţi.

IPJ COVASNA

Ag. Marin Nicoleta

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail