În data de 18.12.2013 poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe s-au sesizat asupra faptului că numitul F. I. de 62 de ani a săvârşit un furt în data de 15.12.2013, faptă care însă nu a fost reclamată.

Astfel, din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a sustras două uşi metalice de la o clădire aparţinând unei foste ferme, care se află acum în administrarea Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe. Bunurile sustrase au fost valorificate la un centru de colectare a materialelor feroase din Sfântu Gheorghe, de unde au şi fost recuperate de organele de poliţie, urmând a fi restituite părţii vătămate.

În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

*

Tot în data de 18.12.2013, numita N. I. de 45 ani din Sfântu Gheorghe a sesizat Poliţia Municipiului asupra faptului că, din autoturismul personal care era parcat pe strada Jokai Mor din municipiu, i-a fost sustrasă o geantă ce conţinea, pe lângă obiecte personale, şi suma de aproximativ 1300 de lei. Geanta a fost găsită ulterior abandonată, iar din aceasta lipsea suma de bani.

În cauză poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorului faptei care va fi tras la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

*

În data de 18.12.2013, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Brăduţ au fost sesizaţi de către numitul D. I. de 31 de ani, despre faptul că numita C. M. I. în vârstă de 16 ani, profitând de faptul că partea vătămată nu se afla la domiciliu, a pătruns în locuinţa sa de unde a sustras suma de 1000 de lei.

Poliţiştii continuă acum cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

*

În data de 18.12.2013, în jurul orei 07:50, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Chichiş au fost sesizaţi de către numitul H. G. de 34 ani, despre faptul că din barul aparţinând unei persoane fizice din localitatea Băcel, au fost sustrase trei boxe muzicale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării făptuitorului care va fi tras la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Compartimentul de Relații publice al IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail