Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Asociaţia CovAlpin Sfântu Gheorghe a lansat o campanie de ajutorare a copiilor de la centrele de plasament din judeţ, intitulată „Donează sânge, fă o bucurie!”.

Asociaţia CovAlpin Sfântu Gheorghe a lansat ieri campania „Donează sânge, fă o bucurie”, în scopul conştientizării populaţiei privind importanţa donării de sânge, dar şi din dorinţa de a face o bucurie în prag de sărbători copiilor din centrele de plasament din judeţ.

Astfel, începând de ieri şi până astăzi, membrii Asociaţiei vor dona sânge, iar cu bonurile de masă obţinute în urma acestei acţiuni, vor pregăti daruri care vor fi oferite, luni, copiilor de la centrele de plasament din judeţ. Preşedintele Asociaţiei CovAlpin Sfântu Gheorghe, Andrei Poştoacă, ne-a spus că ideea  iniţială era ca această acţiune să fie o campanie națională de donat sânge printre iubitorii de munte și sport, însă, anul acesta, campania se va desfăşura doar la nivel local.

 „Ideea de bază a aceste acţiuni este colectarea de sânge, conștientizarea populației asupra riscurilor/beneficiilor oferite de donatul de sânge. Şi, pentru că tot e Crăciunul, astfel, dorim să facem un gest frumos pentru copiii din orfelinat. Așteptăm pe toată lumea alături de noi! Cei care din diverse motive nu pot sau nu vor să doneze sânge, pot ajuta cu bani”, a spus Andrei Poştoacă, preşedintele Covalpin şi iniţiatorul campaniei.

Cei care doresc să se alăture campaniei, pot face acest lucru până luni.

Mai multe detalii despre această campanie şi despre modalitatea de a participa la această acţiune pot fi aflate telefonând la numărul  0749199560, Andrei Poștoacă.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail