65 de pluviometre au fost distribuite gratuit, fermierilor covăsneni

Pluviometrele au fost distribuite prin Organizaţia Mondială de Meteorologie, în cadrul unui proiect derulat de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM),  proiect în care Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Covasna a fost partener.

Directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Covasna, Gheorghe Neagu, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că pluviometrele au fost distribuite gratuit, luni, cu ocazia unui seminar desfăşurat la Sfântu Gheorghe. Potrivit directorului APM Covasna, la eveniment au participat reprezentanţi ai ANM, printre care doamna director executiv Elena Mateescu şi domnul director executiv Gheorghe Stăncălie, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Covasna şi fermieri din mai multe localităţi din judeţ.

Directorul Gheorghe Neagu a declarat că seminarul a avut succes şi că fermierii care au participat la eveniment au găsit răspunsuri la multe dintre întrebările pe care le aveau. „Am invitat fermieri din toate zonele judeţului – Baraolt, Târgu Secuiesc, Covasna, Întorsura şi Sfântu Gheorghe. Seminarul s-a bucurat de mare succes, a fost foarte interesant…(…) Din judeţ au participat în jur de 20 de fermieri, reprezentativi, şi au fost interesaţi  de aceste pluviometre, deoarece îi ajută în activitatea lor.  Noi am rămas surprinşi de interesul acestor fermieri, care au venit cu foarte multe întrebări, la care ce au primit răspuns (…) Seminarul s-a bucurat de mare succes, oamenii au fost foarte mulţumiţi”, a spus directorul APM Covasna, Gheorghe Neagu.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail