În cadrul Festivalului Povestea din Ajun – Mesés Karácsony, trupa de gospel Snaps Vocal Band va susţine un turneu în şcolile din Sfântu Gheorghe, în perioada 16-19 decembrie. Trupa, cunoscută în rândul iubitorilor de muzică din judeţul Covasna, a aniversat de curând împlinirea a 10 ani de activitate, într-un concert extraordinar la Tg. Secuiesc, în care au fost prezenţi toţi artiştii care au făcut parte din această trupă, în diferite formule.

            „Concertul aniversar de la Târgu Secuiesc a fost foarte frumos, iar publicul a avut ocazia să cunoască povestea de 10 ani a celor din Snaps Vocal Band. Ei sunt o trupă pe care toţi covăsnenii ar trebui să o cunoască şi de care să fie mândri. Le mulţumim că sunt alături de noi în festival şi sperăm ca elevii şi studenţii din Sfântu Gheorghe să vină în număr cât mai mare la concertele cadou organizate în şcolile lor”, a declarat Alexandru Ujvarosi, preşedintele Asociaţiei de Tineret Ecou, cea care organizează Festivalul Povestea din Ajun – Mesés Karácsony.

            Trupa Snaps Vocal Band va fi prezentă în şcolile „Váradi József”, „Gödri Ferenc”, „Nicolae Colan”, „Mikes Kelemen”, „Ady Endre”, „Mihai Viteazul”, „Székely Mikó” şi la Universitatea „Babeş-Bolyai”.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail