La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc gala festivă a Clubului Sportiv ”Show Time” din Sfântu Gheorghe. Evenimentul a reprezentat un moment al bilanțului. În prezenţa sportivilor, părinţilor acestora şi a invitaţilor au fost trecute în revistă principalele activităţi şi realizări din acest an.

2013 a fost un an încărcat pentru Clubul Sportiv „Show Time” din Sfântu Gheorghe, un an bogat în activităţi, dar şi în rezultate. Toate acestea au fost prezentate la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul ediţiei a treia a Galei Festive „Show Time”.

Printre activităţile Clubului se numără: participarea în luna martie la Cupa „Corysan” din Bucureşti, participarea în luna aprilie la Campionatul Naţional de Ju-Jitsu rezervat copiilor şi cadeţilor, din Bucureşti; organizarea competiţiei „Micul Luptător”, competiţie intercluburi rezervată copiilor de sub 10 ani, desfăşurată în luna iunie la Sala de Spectacole a Cercului Militar,în sistem ju-jitsu competiţional; participarea la cea de-a treia ediţie a
Cupei „Kokoro” Braşov; derularea campaniei „Show Time în natură” – ce a constat într-o tură cu bicicleta pe un traseu de aproximativ 28 de km; participarea la cantonamentul de vară ce a avut loc la Bran / Braşov împreună cu Clubul Whooooo Istru Karate – Cluj Napoca, sensei Hoble Vasile, dar şi participarea la spectacolul caritabil intitulat „Sport pentru Viaţă”, desfășurat în luna octombrie.

Sportivii cei mai buni au fost premiați

În cadrul galei, sportivii din cadrul Departamentului Paralimpic, care au obținut cele mai bune rezultate pe parcursul acestui an, au fost premiați de către conducerea Clubului. Astfel, Tobiass Piroska a primit titlul de „Cel mai bun sportiv 2013”, diplomă de excelență și cupă; Forro Gabor – diplomă de merit;  Mocanu Marius – diplomă de merit;  Farcas Imre – diplomă de merit; Tamas Hunor Andras – diplomă de merit, iar Albert Sandor – Levente a primit, de asemenea, diplomă de merit.

Totodată, au fost premiați și sportivii merituoși din cadrul departamentului de ”Arte Marțiale”. În plus, în cadrul galei au fost acordate diplome de grad şi centuri colorate celor examinaţi şi declaraţi admişi cu ocazia sesiunii din luna noiembrie. Rezultatele obţinute în acest an, în cadrul acestui departament s-au concretizat în două cupe cucerite şi 38 de medalii câştigate (14 de aur cu 3 titluri de campion naţional, 11 de argint şi 13 de bronz).

 Astfel, ca urmare a unei bune pregătiri în anul competiţional 2013, li s-au înmânat diplome de merit următorilor sportivi: Stoican Alis Maria – locul I la Cupa României de Autoapărare şi locul II la Cupa „Kokoro”; Mihalca Izabella Zina – locurile III de la Cupa „Corysan” şi CN de copii-cadeţi; Neagu Alexandra Codruţa – locul II la Cupa „Corysan” şi locul III la CN de copii-cadeţi; Neagu Valentin Mihail – locurile II de la Cupa ”Corysan” şi Cupa „Micul Luptător” şi locul III la CN de copii-cadeţi; Florescu Nicoleta Narcisa –locul III la Cupa „Corysan” şi locul II la Cupa „Micul Luptător”; Aştilean Alexia – locul I la Cupa „Micul Luptător”; Voicu Rareş – locul I la Cupa „Micul Luptător”.

De asemenea, pentru rezultatele deosebite obţinute în anul 2013, au primit diplome de excelenţă următorii sportivi: Buzea Simina Nicoleta – locul I la CN de copii-cadeţi şi titlul de campioană naţională; Ureche Valentin Gabriel – locul I la Cupa „Kokoro”; Artene Vlad – locul I la Cupa României de Autoapărare, locul I şi II la Cupa ”Corysan”, locul I şi titlul de campion naţional la CN de copii-cadeţi, locul I la Cupa „Micul Luptător”.
Totodată, în cadrul galei, sportivul Artene Vlad,  ce a acumulat în acest an cele mai multe medalii individuale, a primit titlul de „Cel mai tehnic sportiv al anului 2013” .

Diploma şi trofeul „SPORTIVUL ANULUI 2013” i-au fost atribuite sportivei Popa Ştefania, ca urmare a performanţelor din acest an (locul I la Campionatul Naţional şi titlul de campioană naţională, locul I la Cupa României de Autoapărare, secţiunea demonstrativ cu perechea Stoican Alis, locul III la Cupa „Corysan” din Bucureşti, locul II la Cupa „Kokoro” Braşov).

**

De asemenea, au fost acordate diplome de onoare celor ce au susţinut şi au contribuit la bunul mers al activităţii Clubului. Printre aceştia se numără: Senpai Carp Silviu Ionuţ; Senpai Domokos Csaba; Sensei Szoke Attila; Sensei Ilie Nicuşor (preşedinte WSDA şi CSS Braşov); doamna Albert Lucia. Conducerea C.S „Show Time” mulţumeşte pe această cale tuturor celor care au sprijinit şi susţin în continuare activitatea Clubului.

În cadrul galei, ca urmare a activităţii depuse în promovarea artelor marţiale, a sensei Cristian şi sempai Ionuţ, WSDA – preşedintele Ilie Nicuşor, i-a promovat la gradaţiile superioare, astfel sensei Cristian a primit gradaţia de 3 Dan nin-jitsu, fiind al 3-lea san-dan koga ryu din România, iar sempai Ionuţ gradaţia- de 2 Dan nin-jitsu.
După premiere, toţi copiii participanţi la gală s-au bucurat de darurile lăsate de Moş Nicolae, iar seara a continuat cu o mică petrecere.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail