În organizarea Cercului  de alergare „Gall Lajos” din Sfântu Gheorghe, la sfârşitul acestei săptămâni, pe data de  7 decembrie  are loc   cea de a XXIII -a ediţie a concursului de alergare ,,Crosul Moş Nicolae”.

Concursul este organizat cu sprijinul Primăriei Sfântu Gheorghe, al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Covasna precum şi a mai multor sponsori.

,,Acest concurs este dedicat exclusiv copiilor, ei aleargă în mai multe categorii de vârstă, preşcolari, clasele 0-I-II, III-IV,  separat fetele şi băieţii, pe distanţe accesibile vârstei pe care o au. Toţi concurenţii primesc din partea Moşului diplome, pachete cu dulciuri, primii trei clasaţi pe categoriile de vârstă  fiind premiaţi separat. La sfârşit, toţi participanţii  iau parte la o tombolă unde pot câştiga dulciuri, jucării, rechizite, articole de îmbrăcăminte” a declarat reprezentantul organizatorilor, Csutak Tamas.

Întrecerea se desfăşoară  sâmbătă, de la ora 10.30, în faţa Bibliotecii Judeţene din Sfântu Gheorghe. Înscrierile  se fac  la faţa locului, începând cu  ora 9.30, taxa de înscriere fiind  de 5 lei. În baza acestei taxe  concurenţii participă  şi la tombola cu peste 150 de câştiguri, preţul biletelor de tombolă fiind de 1 leu.

M.D.C

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail