Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ)  Covasna a primit, în cursul zilei de miercuri, patru din cele cinci ambulante noi achiziţionate de Ministerul Sănătăţii, care au fost repartizate  în judeţul Covasna.

Potrivit directorului SAJ, ec. Torok Zsuzsanna, cele patru  ambulanţe care au sosit în Sfântu Gheorghe sunt destinate pentru asistenţă medicală de urgenţă categoria B,  acestea urmând să fie  deservite de echipaje formate din asistent medical şi ambulanţier.  A cincea ambulanţă care va fi livrată cel mai probabil în cursul lunii decembrie a.c.,  va fi de categoria  C,  deservită de echipaj medical condus de medic, asistent medical şi ambulantier.

„Cu aceste dotări,  parcul auto al SAJ Covasna, pe partea de asistenţă medicală de urgenţă, este supus unui proces de înnoire,  având în vedere că în decembrie 2011 unitatea a mai primit trei ambulanţe noi, tot de la Ministerul Sănătăţii. Ambulanţele sunt dotate şi utilate conform standardelor”, a precizat directorul Serviciul de Ambulanţă Judeţean Covasna, ec. Torok Zsuzsanna.

               M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail