Astăzi debutează o nouă ediţie a programului de promovare a orașului Sfântu Gheorghe, „Shortcut- student contest”.

Aflat la cea de-a treia ediție, proiectul „Shortcut- student contest” este organizat de Asociația de Tineret Ecou, şi se va desfășura în acest week-end. Programul urmărește promovarea orașului Sfântu Gheorghe și crearea unei „platforme” de întâlnire pentru studenţi.

Coordonatorul proiectului, Mădălin Guruianu, a declarat că acest concurs reprezintă, totodată, o oportunitate ca prin ochii studenţilor să descoperim sau să redescoperim oraşul Sfântu Gheorghe. „Prin această experienţă există posibilitatea, ca în viitor, aceşti studenţi să aibă o legătură strânsă cu acest loc, oraş, privit ca un potenţial spaţiu de viaţă”, a spus Mădălin Guruianu.

Potrivit acestuia, la această ediţie a programului „Shortcut” vor participa 6 echipe din București, Brașov și Târgoviște.

Pe parcursul celor două zile şi două nopţi cât vor sta la Sfântu Gheorghe, participanții vor participa la degustări de produse tradiționale, vor participa la o „căutare de comori” prin care vor descoperi unele dintre cele mai importante clădiri istorice din Sfântu Gheorghe, vor merge la spectacole, vor putea practica sporturi la alegere (călărie, tras cu arcul, bowling, ping-pong, tenis etc.) și vor face cunoștință cu mai multe personalități interesante ale orașului. În plus, echipele vor trebui să facă fotografii, iar ulterior, cu acestea, vor participa la un concurs online.

Cine va aduna cele mai multe aprecieri la pozele făcute în Sfântu Gheorghe, va fi invitatul de onoare la Povestea din Ajun;  va participa la concerte, va avea cazare şi masă în Ajunul Crăciunului în Sfântu Gheorghe. Ceea ce ne interesează pe noi este să promovăm oraşul şi să le arătăm oamenilor aşa cum este Sfântu Gheorghe, nu cum câteodată mass- media lasă să se înţeleagă”, a explicat Mădălin Guruianu.

 Evenimentul se bucură de sprijinul partenerilor de la Primăria Sfântu Gheorghe, prin programul Sfântu Gheorghe, Capitala Culturală a Ținutului Secuiesc, Pensiunea Agora, Palatul Copiilor, Centrul de Cultură din Arcuș, Baza de Înot și Recreere, Complex Park și Bastion Restaurant.

Pe această cale, organizatorii transmit mulţumiri tuturor pentru sprijinul acordat!

 

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail