La ceas aniversar, am avut bucuria de a petrece câteva ore minunate alături de oameni dragi: familia mea- Anamaria, Andrea, Claudiu, Miki, Silviu, Botond, Mihăiţă şi Raluca,  actuali sau foşti colegi- Alina, Maricela, Elena, Imre, Katalin, Attila,  de colaboratori şi cititori ai ziarului „Mesagerul de Covasna”. Gândurile şi urările unora dintre ei vi le facem cunoscute şi dumneavoastră, cititorilor „Mesagerul de Covasna”.

 

„Citesc ziarul cu atenţie şi mă bucur că se încadrează în normele care trebuie respectate,  cu dragoste, cu seriozitate, cu realitate, adică spune ce are de spus cititorilor, într-un mod civilizat. Mă bucur că de patru ani de zile, în fiecare zi merg  şi-mi ridic ziarul  de la cutia poştală, şi, atâta timp cât o să pot citi, o să-l citesc. Eu vă urez mulţi ani înainte!”

Prof. Maria Panaiotu- nepoata  episcopului Iustinian Teculescu

„Vă felicit din suflet pentru apariţia numărului 1000 a ziarului Mesagerul de Covasna,  pentru efortul  depus  pentru comunitatea românească din judeţ , pentru obiectivitate, pentru echilibru  şi pentru toate mesajele care apar în ziar.”

Dumitru Marinescu- prefectul judeţului Covasna

 

„De când aţi venit la Primăria Valea Mare, în primele luni de apariţie a cotidianului Mesagerul de Covasna, am avut încredere în acest ziar şi, nu că mi-a depăşit aşteptările, ci, mai mult, e singurul ziar în care am avut posibiltatea să spun tot ce am avut de spus.  De 4 ani de zile Mesagerul de Covasna este ziarul pe care abia aştept să îl primesc pentru că simt că are, în paginile lui, ceva ce mă reprezintă. Vă adresez  felicitări   pentru tot efortul pe care l-aţi depus, ţineţi-o tot aşa, că va fi bine!”

Gheorghe Avram- primarul  Comunei Valea Mare

„Într-una din cugetările lui Eminescu el spune  că oamenii sunt de două  feluri: oameni care caută şi nu găsesc, şi oameni care găsesc şi nu sunt mulţumiţi. Pe dumneavoastră, doamna Maria Graur, v-aş pune într-o a treia categorie   pe care nu o regăsim în cugetarea  marelui  Eminescu şi anume:  de  oameni care caută, care găsesc şi care sunt mulţumiţi cu ceea  ce au.”

Ionuţ Coman- om de afaceri

„M-am bucurat de toate cele 1000 de apariţii ale cotidianului Mesagerul de Covasna şi  le aştept cu mare drag pe cele următoare,  să aflăm din paginile ziarului despre noi, despre voi şi despre oameni dragi. Multă sănătate şi mult succes!”

Prof. Stela Buda

„Astăzi, când  redacţia împreună cu  cititorii  ziarului Mesagerul de Covasna aniversează  4 ani şi 1000 de numere, doresc să  transmit un gând  de încurajare pentru  Maria Graur, directorul publicaţiei, să rămână  o luptătoare, să  abordeze în continuare teme de actualitate din viaţa  şi activitatea  cetăţenilor  judeţului şi să îmbunătăţească  continuu tematica abordată.  LA MULŢI ANI şi LA MAI MULTE NUMERE !

Pentru Maria : Slujind,cu scris imaculat, o vatră seculară,

Ea pana ei  şi-a înmuiat în lacrima de ţară. ( C.C.)”.

Dumitru Măciucă, un  pensionar care  îi apreciază pe cei care trudesc la  alcătuirea  acestui ziar.

Cu  timp  în urmă, aveam bucuria să am în mână o vioară. Prin ea, sufletului meu i s-a dat ocazia să cânte. În urmă cu doi ani, colectivul Mesagerul de Covasna m-a primit în mijlocul său și de atunci, sufletul meu a învățat să vorbească. Au fost doi ani în care fiecare zi a fost altfel, ani în care am învăţat lecţii importante și în care am cunoscut oameni minunați.

Momente frumoase au fost foarte multe, însă cel care m-a marcat a fost acela în care împreună cu doamna director Maria Graur, am luat parte la împlinirea unui vis: visul lui Dănuţ Racoş de a primi şansa la o nouă viaţă. Acesta suferise în adolescență un accident și avea nevoie de o proteză de braț și una de picior.

Aflând de povestea lui Dănuţ din ziarul nostru, un tânăr din Ploieşti, Cristian Arnăutu, s-a oferit să îl ajute şi astfel l-a pus în legătură cu reprezentanții Asociaţiei Universitare pentru Cooperare Internaţională (AUCI) din Italia şi cu medicul Massimo Liberatori. Aceștia i-au oferit lui Dănuț biletul pentru călătoria către o nouă viață: i-au oferit asistență și cele două proteze, în mod gratuit. Nu voi uita ce ne-a spus Dănuț, la întoarcerea de la clinica din Italia: ”Am plecat jumătate de om, am venit un om întreg!”. Atunci am fost cu adevărat fericită și împlinită!

Ana Alina Costache

 

Chiar dacă fac parte din colectivul Mesagerului doar de o lună, mă bucur că am ocazia să lucrez alături de oameni atât de inimoşi şi înţelegători. Este greu să întâlneşti oameni buni şi sinceri în ziua de azi, pe care să ştii că te poţi baza oricând ai nevoie şi cu care să fii pe aceeaşi lungime de undă.

Felicitări doamnei Maria Graur pentru cei 4 ani de activitate şi cele 1000 de numere pentru care s-a dedicat 101 %,  şi felicitări  colegilor care au ajutat la îndeplinirea misiunii temerarului nostru. Revedere plăcută la celebrarea celor 2000 de numere!

Maricela Dan

VĂ MULŢUMESC TUTUROR!Maria Graur

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail