Cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale a României, Asociația de Tineret Ecou şi Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe şi-au propus să ofere locuitorilor oraşului două evenimente culturale speciale: spectacolul Teatrului Naţional din Bucureşti -„Fata din curcubeu”- spectacol one- woman -show cu actriţa Tania Popa şi concertul lui Florin Chilian.

Mădălin Guruianu, coordonator al Asociaţiei de Tineret Ecou, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că spectacolele vor fi oferite în dar comunităţii din Sfântu Gheorghe, în preajma Zilei de 1 Decembrie. „Ca în fiecare an, Primăria Sfântu Gheorghe alocă suma de 10.000 de lei, dar şi Asociaţia de Tineret Ecou va participa cu sume de bani tocmai pentru ca ambele spectacole să fie oferite, cadou, a mai spus Mădălin Guruianu.

 

Întâlnire cu „Fata din curcubeu”

Astfel, în 30 noiembrie, a.c., „Fata din curcubeu” va ajunge la Sfântu Gheorghe. Spectacolul, o producţie a Teatrului Naţional Bucureşti, ce o are ca protagonistă pe actriţa Tania Popa va avea loc Sala „Arta”, situată în clădirea fostului cinematograf din Sfântu Gheorghe. Evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Teatrul „Andrei Mureşanu” din municipiu. „În data de 30 noiembrie, seara, la sediul nou al teatrului Andrei Mureşanu, în fostul Cinematograf Arta, va avea loc spectacolul Teatrului Naţional Bucureşti, un one woman show al actriţei Tania Popa, un spectacol care deja a străbătut România, în ultimul an, la diverse festivaluri sau evenimente, dar s-a jucat şi în Republica Moldova (…) Doamna Tania Popa este o actriţă deosebită. A jucat în multe filme şi spectacole de teatru (…) Talentul ei este într-adevăr deosebit şi cu siguranţă va fi un debut în faţa publicului din Sfântu Gheorghe foarte, foarte bun”, a declarat Mădălin Guruianu.  Cu spectacolul Fata din curcubeu, Tania Popa a obţinut premiul pentru Cea mai bună actriță, la Festivalul internațional al teatrului de studio, Pitești, 2012; Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la Festivalul Național de Comedie, Galați, 2012 şi  Premiul special al juriului la Festivalul de teatru scurt de la Oradea, 2012.

 

Concert Florin Chilian

 

Pe 6 decembrie a.c., la Clubul „Backstage” din Sfântu Gheorghe  va avea loc concertul artistului Florin Chilian.

„Pe domnul Florin Chilian îl vom aduce  pe data de 6 decembrie,  într-o vineri seara, şi  sperăm că va încânta şi va umple până la refuz sala de la Backstage (…), şi va   suscita interesul oamenilor”, a mai spus Mădălin Guruianu.

 

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail