Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Turia au fost sesizaţi de către un lucrător al unei companii de electricitate, în cursul zilei de marţi,  despre faptul că numitul K. B. de 56 ani din localitate, s-a branşat ilegal la reţeaua electrică.  În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că cele sesizate se confirmă, astfel că cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvărşirii infracţiunii de furt.

 

SE  FURĂ, SE FURĂ…LEMNE DE FOC

 

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală  Întorsura Buzăului au desfăşurat, marţi,  o acţiune pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, ocazie cu care i-au identificat pe numiţii C. G. de 48 de ani şi C. G. M. de 29 de ani, ambii din comuna Barcani, care transportau cantitatea doi metri steri de material lemnos fiecare, fără a deţine documente de provenienţă. În urma verificărilor s-a stabilit că lemnul provine din tăierea unor arbori aflaţi pe proprietatea lui C. G. În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept de arbori.

În dimineaţa aceleiaşi zile, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Zagon au fost sesizaţi de către un lucrător din cadrul Ocolului Silvic Covasna despre faptul că, în seara zilei de luni,  numitul B. V. de 41 de ani, a sustras cantitatea de 1 metru ster de lemn de foc, din rampa primară de depozitare a materialului lemnos ce este administrată de Ocolul Silvic, pe care a transportat-o la domiciliul său. Lemnul furat a fost ridicat şi predat în custodie, până la finalizarea cercetărilor continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar

IPJ COVASNA

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail