În cadrul săptămânii europene de Sănătate și Siguranță în Muncă, firmele grupului Dr. Dietrich Bock und Partner au organizat, în cursul săptămânii trecute,  sesiuni de comunicare pe tema Sănătate și Securitate în Muncă  societăţile  RHM Pants din Estelnic şi Transilvanian Trousers Company din Sfântu Gheorghe. Melinda Fejer, managerul relaţii publice şi de comunicare ne-a spus că,  în cadrul sesiunilor de comunicare, angajații au fost informați despre siguranța la locul de muncă, implicarea angajaților în respectarea siguranței și sănătății în muncă, precum și despre bolile sezonului rece.

Cu acestă ocazie, copiii angajaților au participat la un concurs de desen, tema fiind cum lucrează părinții lor în condiții de siguranță la locul de muncă.Toții participanții la concursul de desen au fost premiați, iar desenele lor sunt afișate în cadrul firmelor.

„Ziua Sănătății și Securității în Muncă, organizată prima dată în acest an, este încă unul dintr-o serie de evenimente organizate pentru angajați si familiile acestora de către grupul Dr. Dietrich Bock und Partner” a precizat Melina Fejer.

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail