Baschet

Fetele de la Sepsi SIC au condus autoritar meciul cu CSM Satu Mare pe teren, după înfrângerea cu Alexandria din etapa trecută.

Se pare că înfrângerea din etapa trecută cu Alexandria le-a ridicat moralul sportivelor de la Sepsi SIC, reuşind în meciul din acest week-end un scor de 87-59, lăsându-le pe sătmărence în urmă cu 28 de puncte. Prahalis şi Loyd au fost principalele marcatoare ale acestui meci, împrună reuşind să înscrie 45 de puncte din totalul echipei.

Antrenorul echipei din Satu-Mare, Petre Eleş a declarat cu o zi înaintea meciului, că echipa din Sfântu Gheorghe este cea mai bună echipă din Liga Naşională de Bashet Feminin (LNBF): “După părerea mea, Sepsi este cea mai bună echipă din campionat şi o candidată foarte serioasă la titlul de campioană. Faptul că au pierdut în etapa trecută face ca meciul de mâine să fie foarte greu. Gazdele de sâmbătă vor face orice să-şi repare imaginea în faţa suporterilor.”, a declarat acesta pentru informaţia-zilei.ro

Futsal

După înfrângerea celor de la KSE Târgu Secuiesc pe terenul lui CSM Studenţesc Iaşi de vineri, Spicom Sfântu Gheorghe a venit acasa cu o victorie de la Cluj în meciul de sâmbătă.

Chiar dacă la pauză scorul arăta 2-0 pentru CSM Studenţesc Iaşi, nimeni nu ar fi crezut că scorul final va fi de 8-3, în favoarea ieşenilor. În cazul celor de la Spicom Sfântu Gheorghe situaţia a fost alta: scorul la pauză era de 2-2, însă covăsnenii şi-au revenit şi au câştigat cu 4-3.

Fotbal

Nici echipa din Zagon nu a fost în cea mai bună formă, astfel că cei de la Chindia Târgovişte au reuşit un scor de 3-0 pe teren propriu.

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail