În viaţa de zi cu zi omul este supus multor încercări şi greutăţi peste care uneori poate trece singur. În alte situaţii însă, avem nevoie de sprijinul şi suportul semenilor noştri pentru a putea depăşi problemele şi necazurile cu care ne confruntăm. În această situaţie se află şi Sergiu Mazilu, un tânăr de 32 de ani din Sfântu Gheorghe  care luptă de mai bine de 5 ani cu o boală nemiloasă: cancer renal. După îndelungi  şi dure tratamente, boala nu mai poate fi ţinută sub control în spitalele din ţară, însă există o şansă şi posibilitate de tratament într-o clinică din străinătate, contra sumei de 18.000 euro, bani pe care însă nu îi deţine.

De aceea, mâine, începând cu orele 18.oo,  sala Sporturilor „Kati Szabo” din municipiul Sfântu Gheorghe găzduieşte un spectacol sportiv de caritate cu demonstraţii de arte marţiale, tae-bo si zumba, finalizate cu un recital de muzică uşoară, care are drept scop strângerea de fonduri necesare deplasării în străinatate pentru tratament.

Vă aşteptam cu drag pentru a da o mână de ajutor unui tânăr căruia viaţa i-a refuzat şansa să-şi trăiască din plin anii tinereţii! Este o poveste care poate fi a oricui!

Mai multe detalii puteţi găsi şi pe blogul special conceput: www.savesergiu.blogspot.com

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail