Prin intermediul Rețelei EURES sunt disponibile și în această perioadă, mai multe locuri de muncă în străinătate.

În Republica Cehă sunt oferite 4 posturi în ocupația controlor trafic/dispecer transport; în Norvegia sunt oferite două posturi de bucătar preparate indiene, un post de asistent de bucătar șef și un post de bucătar șef. De asemenea, în Norvegia este oferit un post de geofizician exploatare, un post de senior geolog. În Irlanda sunt oferite mai multe locuri de muncă pentru ingineri (inginer sistem, Inginer Software Senior Core Tech, Inginer Software); în Germania sunt oferite 8 posturi de asistent manager și 4 posturi de operator (m/f) mașini mase plastice (extrudare, turnare, injecție); În Malta sunt oferite 10 posturi în ocupația îngrijitori clădiri și camere.

În Marea Britanie se oferă locuri de muncă pentru asistenți medicali, dar și 6 posturi în ocupația senior asistent social.

În Ungaria sunt disponibile 75 de posturi de șofer de camion (transport internațional cu camion frigorific și camion cu prelată).

Informații privind modalitatea de aplicare, termenul limită pentru depunerea aplicațiilor și alte detalii pot fi aflate accesând site-ul EURES, www.eures.anofm.ro.

Potrivit informațiilor AJOFM Covasna, 18 persoane au solicitat locuri de muncă în străinătate.

A.A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail