COSMOTE România a lansat cea de-a patra ediţie a Burselor COSMOTE, un program prin intermediul căruia cinci tineri merituoşi vor primi sprijin financiar pe perioada desfăşurării studiilor universitare.

 

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul oficial al programului, www.burselecosmote, acest program de responsabilitate socială este organizat sub forma unui concurs. Candidaţii eligibili sunt tineri cu vârsta maximă de 25 de ani, cu rezultate şcolare foarte bune şi cu obiective clare de carieră, care au absolvit liceul în 2012 sau 2013 şi care au fost admişi în cadrul unei instituţii de învăţământ superior de stat, în cadrul sesiunii din 2013.

Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, are loc între16 septembrie şi 15 octombrie (a.c.) şi presupune completarea şi trimiterea unui dosar de înscriere. Dosarele de înscriere se trimit prin poştă, până la data de 15 octombrie 2013, pe adresa COSMOTE ROMANIAN MOBILE TELECOMMUNICATINS S.A, în atenţia Departamentului Comunicare, Splaiul Independenţei nr. 319G, SEMA Parc, Clădirea Atrium House, etaj 1, Sector 6 sau pe e-mail la [email protected], până pe 15 octombrie 2013, ora 18.00.

25 de candidaţi, vor fi selectaţi în urma depunerii dosarelor şi a analizării acestora. În cadrul celei de-a doua etape, care va avea loc în zilele de 18 şi 19 noiembrie 2013, cei 25 de candidaţi vor fi intervievaţi de către un juriu, care va desemna cei 5 câştigători. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 21 noiembrie 2013, pe www.burselecosmote.ro.

Cuantumul unei burse este de 800 ron/lună, timp de 9 luni pe an (octombrie – iunie), pe perioada desfăşurării studiilor universitare.

Regulamentul programului şi informaţii suplimentare sunt disponibile pe http://www.burselecosmote.ro/.

Din 2010, 15 tineri studenţi au beneficiat de susţinere financiară din partea COSMOTE România, în urma celor 3 ediţii ale programului educaţional dezvoltate de operatorul de telecomunicaţii.

A.A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail