Duminică, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Hăghig au fost sesizaţi de către numitul J. G. din comună, despre faptul că în noaptea precedentă i-au fost sustrase un număr de şase ovine care se aflau într-un grajd. În cauză cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor şi tragerea acestora la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Hoţul  nu a ajuns departe cu bunurile luate din maşină

 

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Moacşa au fost sesizaţi, în cursul zilei de duminică, de către numitul B. P. din comună, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras din autoturismul personal ce se afla parcat lângă Drumul Judeţean 121A din localitate, o geantă în care se aflau, printre alte bunuri, şi suma de 20.000 de forinţi şi 140 de lei.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, autorul a fost identificat în persoana numitului P. C. din municipiul Braşov. Bunurile şi valorile sustrase au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

IPJ COVASNA

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail