Conducerea Partidului Democrat Liberal (PDL) Covasna consideră că PSD ar putea avea candidat propriu la alegerile prezidențiale.

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc ieri, președintele PDL Covasna, Codruț Opaiț, a declarat că tinde să creadă că „împăcarea” din USL, după tensiunile recente, este de fațadă, și că PSD ar putea avea candidat propriu la alegerile prezidențiale. „Vedem că iar, după ce s-au criticat zece zile, acum s-au împăcat (…) Această împăcare, tind să cred că este de fațadă, pentru că știm și avem semnale că în teritoriu lucrurile merg prost în această alianță. Sunt lideri PSD din teritoriu care spun că nu îl vor susține pe Crin Antonescu la alegerile prezidențiale, ca atare, tindem să credem că PSD va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale”, a declarat președintele PDL Covasna, Codruț Opaiț.

Acesta a precizat că nu ar vedea posibilă o apropiere între PNL și PDL, pe viitor: „Multă lume spune că în cazul în care se scindează guvernarea se va încerca o apropiere a PNL de PDL. Președintele Blaga a spus foarte clar că nu putem purta discuții de alianțe cu niciuna din formațiunile aflate la guvernare, pentru că, citez: nu dorim să intrăm pe ușa din dos la guvernare.” USL va trebui să își ducă drumul până la capăt și să deconteze toată această perioadă nebuloasă și plină de incertitudini cu care a guvernat țara”, a mai spus președintele PDL Covasna, Codruț Opaiț.

 

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail