Săptămâna trecută, vineri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vârghiş au fost sesizaţi de către agenţii de pază ai unei societăţi din Sfântu Gheorghe cu punct de lucru în comuna Vârghiş, despre faptul că o persoană a sustras porumb de pe un teren agricol din comună, ce aparţine unei societăţi comerciale. Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au identificat pe numitul R. G. care sustrăsese cantitatea de 250 kg de porumb ştiulete. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

*

Numitul J. I. din Sfântu Gheorghe a sesizat Poliţia Municipiului  despre faptul că în noaptea de 06 spre 07.09.2013 i-au fost sustrase trei ovine aflate într-un ţarc situat la ieşirea din oraş, spre Câmpul Frumos. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că aspectele sesizate se confirmă, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

*

Duminică, înainte de ora prânzului,  numita Ş. M. din localitatea Păpăuţi a sesizat poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Zagon despre faptul că numitul L. C., localnic, i-a sustras atelajul hipo ce se afla în apropierea unei stâne.

Din verificările efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit că între cei doi există o stare conflictuală generată de faptul că soţul reclamantei i-a produs numitului L. C. o pagubă pe un teren agricol, iar acum acesta din urmă i-a sustras căruţa drept garanţie până la repararea prejudiciului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

IPJ COVASNA

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail