Se dă startul la înscrierile pentru concursul de preparare a ciocolatei de casă care va avea loc în cadrul festivalului de ciocolată Chocofest – Dulce Secuime în perioada 27-29 septembrie la Sfântu Gheorghe.

La prima ediţie a festivalului toată atenţia se focusează asupra ciocolatei, aşadar nu va lipsi nici „batonul copilăriei”, ciocolata de casă. Premiile sunt pe măsură, câștigătorul urmând a intra în posesia unui mixer de bucătărie.

Organizatorii festivalului de ciocolată așteaptă înscrierile echipelor formate din maximum trei persoane. Organizatorii asigură concurenților 1 kg de zahăr și 1 kg de lapte praf. Celelalte ingrediente necesare trebuie aduse de participanții concursului. Ciocolata de casă poate fi asezonată pe placul Dumneavoastră.

 

Totodată, organizatorii asigură cinci arzătoare pentru pregătirea ciocolatei de casă, dar dacă cineva dispune de arzător atunci îl poate utiliza în cadrul concursului. Concurenții își asigură din surse proprii celelalte ingrediente, precum și vasele și formele cu care lucrează.

 

Înscrierea la concurs este gratuită. Perioada de înscriere se încheie pe 23 septembrie 2013. Un juriu format din cinci membri va decide care este cea mai bună ciocolată de casă, iar premiul mare constă într-un mixer de bucătărie.

 

Pentru înscrieri vă rugăm să descărcaţi formularul de înscriere de pe pagina web a festivalului și să ne trimiteți completat la adresa de e-mail: [email protected] sau prin fax la numărul de +40 267 310 355, ori puteţi depune la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna (Sfântu Gheorghe, Str. Oltului, nr. 17).

 

Pentru mai multe informaţii şi detalii vizitaţi pagina: www.chocofest.ro

 

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail