Zeci de mii de români apelează la chirugii esteticieni

Mărirea sânilor, lipoplastia, blefaroplastia şi rinoplastia sunt cele mai căutate patru intervenţii chirurgicale de către români.

„În decursul unui singur an, cei 200 de medici chirurgi esteticieni înregistraţi în România, au realizat: peste 8.000 de augmentări mamare, 7.000 de lipoplastii, peste 5.000 de blefaroplastii şi peste 3.000 de rinoplastii“, afirmă dr. Eduard Bolohan, medic specialist, citând un studiu al Societăţii Internaţionale a Chirurgilor Esteticieni, realizat la finalul anului 2010 şi revizuit la începutul acestui an.

Adăugând la aceste intervenţii preferate şi restul de retuşări chirurgicale la care apelează românii, se ajunge la peste 40.000 de intervenţii chirurgicale într-un singur an. La acestea se adăugă şi procedurile nechirurgicale, precum injectările cu toxina botulinică – peste 16 mii de intervenţii pe an şi cele cu acid hialuronic – peste 11 mii de intervenţii pe an.

Ingrediente naturale pentru un bust mărit fără bisturiu

„România este o ţară cu o cerere foarte mare de intervenţii pentru înfrumuseţare corporală. De aceea propunem doamnelor şi domnişoarelor o varianta nechirurgicală pentru cel mai dorit retuş corporal – mărirea dimensiunii bustului“, a declarat dr. Eduard Bolohan, reprezentantul brandului Chilliburner.

„Chilliburner PUSH UP” este o formulă unică naturală, produsă din ardei iute, o importantă sursă de capsaicină, care ajută la pierderea în greutate fără iritarea sistemului digestiv. Iar conţinutul de fitoestrogen natural, obţinut din trifoi roşu şi soia, la care se adaugă lecitină din soia, ceai verde şi inulină au efectul de mărire a sânilor.

Astfel, un singur supliment alimentar ajută la pierderea în greutate, controlează menţinerea greutăţii corporale ideale, arde grăsimile şi caloriile, contribuie la o mai bună conturare a sânilor, ameliorează simptomele menopauzei, asigură un surplus de estrogen organismului. De asemenea, fitoestrogenul conţinut de noua formulă Chilliburner contribuie la ameliorarea simptomelor specifice menopauzei, precum: bufeurile, transpiraţia, starea de nelinişte şi iritabilitatea crescută

Fără efect yoyo!

Atunci când folosiţi acest supliment alimentar nu trebuie să vă temeţi de efectul yoyo deoarece nu sunteţi obligaţi să urmaţi o dietă strictă, astfel încât corpul nu este nevoit să stocheze grăsime sau să îşi încetinească metabolismul.

Nutriţioniştii au denumit ca „efect Yo-Yo”, neplăcut „joc” al kilogramelor date jos cu sacrificii şi puse rapid la loc după încheierea unei cure de slăbit. Medicii consideră acest efect, la fel de grav ca obezitatea. Pentru că, mai ales prin repetiţie, această oscilaţie în greutate afectează echilibrul hormonal şi nervos, predispune la boli de inimă dar şi afectarea echilibrului psiho-emoţional.

În prima săptămână de utilizare Chilliburner PUSH-UP se administrează sub formă de o tabletă pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul dejun. În cea de-a doua săptămână, puteţi adăuga o a două tabletă, cu jumătate de oră înainte de masa de prânz.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail