Zece reprezentanţi ai Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal Covasna au participat la Şcoala de Vară a Tineretului Democrat Liberal.

 

În perioada 29 august –1 septembrie (a.c.), la Eforie Nord s-a desfăşurat Şcoala de Vară a Tineretului Democrat Liberal. Din partea organizaţiei judeţene de tineret a PDL Covasna a participat,  la acest  eveniment,  o delegaţie compusă din zece membri.

„Din judeţul Covasna au fost zece participanţi. A fost o experienţă extrem de utilă (…) A fost foarte bine, din punctul meu de vedere. Am interacţionat cu colegii din ţară, am putut să facem schimb de idei şi am putut lega prietenii noi (…) Pe această cale doresc să îi felicit şi să le mulţumesc organizatorilor pentru buna organizare a Şcolii de Vară a Tineretului Democrat Liberal”, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele TDL Covasna, Răzvan Comăneci.

Acesta a menţionat că TDL Covasna va desfăşura în judeţ câteva workshopuri, prin care tinerii care au participat la Şcoala de Vară a Tineretului Democrat Liberal să transmită şi colegilor lor din experienţa acumulată prin participarea la acest eveniment.

Printre cei invitaţi la Şcoala de Vară s-au numărat preşedintele PDL, Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Cătălin Predoiu, europarlamentarii PDL – Monica Macovei, Marian Jean Marinescu şi nu numai. În cadrul evenimentului s-au desfăşurat workshopuri şi paneluri de discuţii pe mai multe teme, precum: Administraţie Publică, Europa – Relaţii Internaţionale, Instituţii Europene şi altele.
Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail